Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

4.000.000 ΕΥΡΩ



ΒΙΝΤΕΟ:


~ HOIDA 9 - ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ...
Forbes Park είναι υπερήφανο για να παρουσιάσει ένα νέο πρότυπο στη σύγχρονη κομψότητα!

Εισαγωγή & Τοποθεσία
Forbes Park είναι υπερήφανο για να σας παρουσιάσει ένα σύγχρονο «Particulier ξενοδοχείο» ή ιδιωτική κατοικία που είναι τόσο μοναδική στη θέση του, όπως είναι εξαιρετική στο σχεδιασμό του. Είναι άμεσα αγκαλιάζεται από το πευκοδάσος του Λυκαβηττού κατά μήκος της βόρειας πρόσοψης της - μια σπάνια θέσης που δεν μπορεί να αναπαραχθεί, λόγω της μη διαθεσιμότητας οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ελεύθερη γη - ακόμη συνορεύει με την πολύβουη Κολωνάκι περίβολο από την άλλη πρόσοψη και προσφέρει σαρωτικές ορίζοντα της πόλης και θέα στον ωκεανό από τα ανώτερα επίπεδα. 
>> EnergyWise η τοποθεσία δεν είναι μόνο αρμονική για τη μεγάλη σιγουριά .. αλλά και ένα πολύ ισχυρό Feng Sui, όπως το δάσος λόφο του Λυκαβηττού (λόφος-βουνό: το σύμβολο της δύναμης) είναι συνδεμένο με το Hoida κτίριο και αγκαλιάστηκε από το πράσινο στην πίσω πλευρά, αλλά έχοντας στο frontside μια πανέμορφη πόλη και στη θάλασσα από την πρόσοψη (χωρίς ορίζοντα της ενέργειας μπροστά) .. 
Η κατοικία ανήκε αρχικά από τον διάσημο ηθοποιό Ειρήνη Παπά, ο οποίος ενσωμάτωσε ένα μαυριτανικό Arabesque επιρροή μέσω ενός ιδιωτικού, εσωτερική αυλή με κήπο και ήσυχη, υδρόβια στοιχεία. Ακόμη και αν η κατοικία να ανακατασκευάζονται πλήρως, θα θέλαμε να διατηρήσει την ειδική ενίσχυση του αισθήματος απομονωμένη ηρεμίας στην καρδιά της πόλης αρχέτυπο. 

Σε συνεργασία με την ISV Architects έχουμε εκ νέου ερμηνεία στην αυλή μαυριτανικό σε μια αποτελεσματική, σύγχρονη αντίληψη για την κάλυψη των αναγκών της σημερινής επιβάτη? δημιουργία μας ήταν το Ζεν Oasis - ίσως το μοναδικό στο είδος του στο κέντρο της Αθήνας, στους πρόποδες του δάσους του Λυκαβηττού.

Υπό την εποπτεία μας, η ανάπλαση του κτιρίου ολοκληρώθηκε το 2007 και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Αυτό που προέκυψε ήταν μια αιχμή, στυλιστικά μοναδικό, σύγχρονο κτήριο 5 ορόφων, οι οποίοι είναι 1000 συν τετραγωνικό χώρο μετρητή σπίτια τρία πολυτελή διαμερίσματα. Εμείς αυτό που ονομάζεται «Η Hoida Κτίριο».

Η διαμόρφωση διαμέρισμα έχει ως εξής:

·          Η μεζονέτα (Επίπεδα 1 και 2)
·          Το Executive Διαμέρισμα (Επίπεδο 3) και
·          Οι Ρετιρέ (επίπεδα 4 και 5).

η Μεζονέτα

Το 330 (+ 60m2 γραφείο) τετραγωνικών μέτρων μεζονέτα καταλαμβάνει απλόχερα τα πρώτα δύο επίπεδα, που συνδέονται με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Το ευρύχωρο σαλόνι είναι σε δύο επίπεδα με παράθυρα και μπαλκόνια στο κλειστό αίθριο και ιδιωτικό, υπαίθριο κήπο. Στο δεύτερο επίπεδο, ένα αδιαφανές τοίχο μπλε γυαλί χωρίζει την τραπεζαρία από την κουζίνα σχεδιαστή, πλήρως εξοπλισμένα με Gagenau συσκευές. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει δικό ντουλάπα και μπάνιο. Ανοίγει σε Zen όαση του αιθρίου, το οποίο περιβάλλεται από ξύλινο δάπεδο και η οποία περικλείει ένα μωσαϊκό πλακάκια πισίνας. Υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια.

δάπεδο της μεζονέτας είναι η αρχαιότερη ποιότητας δρύινα ξυλείας σε ολόκληρη. Ο ιδιωτικός πόρτα του κήπου σας δίνει άμεση πρόσβαση στο προστατευόμενο πευκοδάσος του Λυκαβηττού. Ένα επιπλέον τουαλέτα και μια αποθήκη ολοκληρώνουν τις εγκαταστάσεις.

Το Executive Διαμέρισμα

Αυτό βρίσκεται στον τρίτο όροφο και καλύπτει μια ευρεία έκταση 160 τετραγωνικών μέτρων. Ένα ενιαίο καθιστικό / τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένο χώρο κουζίνας οδηγεί σε μια ηλιόλουστη ιδιωτική βεράντα, ενώ το master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο και έχει θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Λυκαβηττού. 

Για άλλη μια φορά, το δάπεδο σε όλο το διαμέρισμα είναι κορυφαίο ξύλο βελανιδιάς και ένα επιπλέον τουαλέτα και αποθήκη προσθέσετε στη λειτουργικότητα και την ευκολία του ενιαίου πολυτελές υπνοδωμάτιο διαμέρισμα.

το Ρετιρέ

Αυτό το πλούσιο, μία κατοικία δωμάτιο διαθέτει θέα πάνω από την πόλη της Αθήνας και σε Λυκαβηττό, που απλά θα σας κόψει την ανάσα. Στον τέταρτο όροφο βρίσκεται το σαλόνι ρετιρέ με μπαλκόνι, προσφέροντας μια πανοραμική θέα της πόλης σε πρώτο πλάνο, ο Σαρωνικός κόλπος στο παρασκήνιο και τόσο μακριά όσο το νησί της Ύδρας στο βάθος. Φως ρεύματα στο εσωτερικό πεζόδρομο που έχει θέα στο αίθριο, το μωσαϊκό πισίνα και τον κήπο Zen, καθώς σας οδηγεί στην χωριστά επίπεδα master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο. Ένα κομψό, κυκλική εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πέμπτο όροφο: από τις περιοχές τραπεζαρία και η κουζίνα, η θέα είναι αυτή μιας πόλης στα πόδια σας. 

Η δυτική έξοδο στον όροφο ανοίγει σε ένα μαγευτικό roof garden που στεγάζει ένα μπάρμπεκιου, χώρο ηλιοθεραπείας, εν μέρει σκιασμένο με πανιά, και ένα μωσαϊκό πλακάκια Jacuzzi με θέα στον ξεκούραστη πράσινο του λόφου. Το roof garden είναι η απόλυτη ημερήσια απόδραση από τις πιέσεις της ζωής στην πόλη. Είναι επίσης ιδανικό για την ψυχαγωγία τους επισκέπτες των επιχειρήσεων, για την ευχαριστεί τους φίλους και την οικογένεια ή για ρομαντικά δείπνα κάτω από τα αστέρια σε γαλήνια βράδια.

Παροχές του κτιρίου

Κάθε λεπτομέρεια έχει εξεταστεί και κάθε ανάγκη απάντησε, από το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα / χαμάμ στις μυστικές γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι. Παρακαλώ ρωτήστε μας για μια πλήρη λίστα των ανέσεων αργότερα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά για να συμπεριληφθούν στην παρούσα επισκόπηση παρουσίαση.

Τρία μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου  

- Απαράμιλλη θέση και τοποθέτηση είναι πιο περήφανος μπορεί να υπερηφανεύεται για το κτίριο του Hoida, καθώς συνορεύει άμεσα με το πευκοδάσος του Λυκαβηττού κατά μήκος της βόρειας της πρόσοψης, αλλά αγγίζει στο εσωτερικό περίβολο της πόλης του Κολωνακίου. Μόνο υπάρχουν λίγα μέρη στην καλύτερη λωρίδα γης συγκινητικό λόφο του Λυκαβηττού.         

- Πρόκειται για μια  εξαιρετικά  σπάνια ευκαιρία για ένα ολόκληρο κτίριο για να είναι διαθέσιμα προς πώληση σε αυτόν τον τομέα. Σύνολο ιδιοκτησίας φέρνει μαζί της μια εντελώς διαφορετικό επίπεδο της ευελιξίας και των επενδύσεων μόχλευσης.        

- σε συνεργασία με την ISV Architects έχουμε ανακατασκευάστηκε πλήρως το Hoida Κτίριο στην κάθε λεπτομέρεια. Το τελικό προϊόν φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του καινοτόμου σχεδιασμού και θυμίζει το σύγχρονο ύφος της πολυτελούς μινιμαλισμού.       


Πρόσκληση να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας 
Το έργο αυτό εμπνέει νέα πρότυπα της κομψότητας σε κτίρια πολυτελές διαμέρισμα. Σας καλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας χωρίς καθυστέρηση.


Η κτιρίων λεπτομερή ρύθμιση έχει ως εξής:
Η διαμόρφωση διαμέρισμα

·          Η μεζονέτα (Επίπεδα 1 και 2)  390m2
·          Το Executive Διαμέρισμα (Επίπεδο 3)  160μ2  και
·          Το ρετιρέ (επίπεδα 4 και 5,  200m2

 Επιπλέον εξωτερικούς χώρους  (μπαλκόνια δεν περιλαμβάνονται)

·          Atrium στο επίπεδο 1, συμπεριλαμβανομένων χώρο της πισίνας , 80m2 
·          Κήπος προβολή του Λυκαβηττού (επίπεδο 2),  81m2

·          Είσοδο ισογείου και χώρους ανέσεις κτηρίου, (γυμναστήριο, γραφείο, προσωπικό χώρο),  235μ2 
·          Γκαράζ και αποθήκες,  235μ2



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου